Indmeldelse

Indmeldelse

Hvis du vælger at melde dig / dit barn ind i klubben kan det gøres via hjemmesiden

Kør musen henover “Holdoversigt” og vælg det hold der skal meldes ind på. Hvis du vælger forkert kan medlemmet flyttes til andet hold efterfølgende af klubbens administrator. (Det er ikke alle hold, der er fri tilmelding på , mangler dit hold kontakt klubbens kasserer via kasserer@koegebasket.dk)

Personen er nu meldt ind i klubben og vil hurtigst mulig derefter få en velkomstmail med brugernavn og adgangskode til “HoldSport” som er klubbens forenings værktøj.

Du skal derfor installere HoldSport’s App til din telefon, hvorefter du logger ind med dit brugernavn og adgangskode. Der kan installeres på alle familiens telefoner. I skal bare bruge det samme brugernavn og adgangskode. Vigtigt er det også at barnet (alder taget i betragtning) er på HoldSport så de f.eks kan melde afbud til træning eller melde sig til kamp. Har i flere børn i klubben kan i tilføje alle børn under samme bruger. 

Læs mere om HoldSport her! BEMÆRK AT FORÆLDRE IKKE SKAL MELDES PÅ HOLDSPORT - KUN MEDLEMMET HoldSport bruges til at opkræve kontingenter, kommunikation imellem spiller og trænere, træningstider, kamptider osv. Dvs ALT vedrørende aktiviteter i klubben. Derfor er det tvingende nødvendigt altid at holde din data opdateret, så du får de informationer vi sender ud. Hvis du, i HoldSport, klikker på “Profilindstillinger” oppe i højre hjørne kan du opdatere dine data. F.eks. flere forskellige e-mail adresser osv. Efter 14 dage få medlemmet en kontingentopkrævning som skal betales senest 14 dage senere. Dvs at man har 30 dage til at fortryde medlemskabet uden omkostninger.

Hvis du glemt din adgangskode kan du klikke på “Glemt adgangskode” hvorefter du skriver den e-mail medlemmet blev oprettet i. Systemet vil derefter nulstille din adgangskode så du får mulighed for at lave et nyt.